Weekly News

Anders Rosberg, Vice VD på Boxon. HÅLLBARHET

I framkant inom global hantering av supply chain

Företag måste i dag effektivisera där det är möjligt och e-handlare letar effektivitetsvinster i sina flöden för att hålla jämna steg med efterfrågan. Boxon har nyligen lanserat två nya områden: Boxon Automation och global hantering av supply chain som båda möter dessa behov:
– Vi levererar hela flödet från det att produkterna kommer ut från lagret och läggs i en plastpåse, märks med vart det ska, åker ut på en bana och sorteras till olika transportörer. Vi har gjort en rejäl satsning på Boxon Automation och upplever inte att vi har så många konkurrenter. Vi har även materialsidan och levererar kartongerna, plastfilmen och etiketterna, samt knyter samman detta med märkningsutrustning, förpackningsmaskiner och mjukvara som integrerar med kundens affärssystem och materialhanteringssystem i ett helhetskoncept, säger Anders Rosberg, Vice VD på Boxon.

Global hantering av supply chain innebär att man genom en digital plattform hjälper kunderna att kontrollera inflödet till fabriken från underleverantörerna. Genom en kundanpassad portal framtagen av Boxon kan kunden styra inflödet från underleverantörerna.
– Underleverantören kan gå in i portalen och beställa de förpackningsartiklar som behövs för att packa komponenterna som ska levereras till kunden enligt dennes specifikation. På så vis kommer godset packat på rätt sätt in till kunden. Underleverantören kan även beställa färdiga kit, bestående av exempelvis träpall, sarg, lock och lådor av Boxon via portalen, vilket gör processen såväl snabb som enkel. Boxon bjuder in till ett seminarium med begränsade platser under EM-packmässan om ovanstående områden för den som vill veta mer.

Dela artikeln

Journalist

Anna Bjärenäs

Fler artiklar